Cateringmenyer

 

Studentbuffén gäller endast under studenttider

Studentbuffé 225:-
Soja & örtmarinerad rostad kycklingfilé
Säsongens sallad med vineigrette
Potatissallad med fransk senapsdressing, gurka och ruccola
Gravad lax med hovmästarsås
Tomatsallad med blandade tomater och örtolja
Nattbakad BBQ marinerad nötstek i skivor
Sean Connerysås
Brie
Smör och bröd

Goda buffén 325:-
Skagenröra
Västerbottenpaj med forellrom, rödlök och gräddfil
Varmrökt lax med picklad rödlök
Räkceviche
Serranoskinka & salami med oliver och kvistkapris
Potatissallad med senapsvinägrette
Grönsallad
Brie de Meaux
Smör och bröd

Svenska buffén 295:-
Gubbröra på kavring
Stekt inlagd strömming med spisknäcke
Inkokt lax med pressgurka och dillmajjo
Rostbiff med pickles och rostad lök
Krämig potatissallad med kapris, purjolök och äpple
Västerbottenost och brie
Smör och mörkt bröd

Fisk och skaldjursbuffé 545:-
½ amerikansk hummer
havskräftor
färska räkor
rökta räkor
vinkokta blåmusslor
forellrom med rödlök och gräddfil
västerbottenpaj
skagenröra
gravad lax med hovmästarsås
aioli och majonnäs
smör och bröd

Medelhavsbuffé 325:-
Insalata caprese, mozzarella, tomat och basilika
Parmaskinka med honungsmelon
Potatissallad mojo rojo
Kyckling Souvlaki med tzatziki, kycklingspett med citron och rosmarin
Marinerade kronärtskockor, coktailtomater och oliver
Salami Milano, Salami Ventricina och chorizo
Sallad med ruccola, päron, gorgonzola och valnötter
Foccacia med fetaostcreme

Sallader 165:-/pers
Räksallad med ägg, avokado och Rhode Islandssås
Sallad med varmrökt lax, bulgur, västerbottenost och örtdressing
Grekisk sallad med kyckling, oliver och tzatziki
Pastasallad med salami, oliver, soltorkad tomat och basilikaaioli

Förrätter
 Toast Skagen på danskt rågbröd med forellrom 139:-
Lax Tataki med sjögrässallad och ponzusås 129:-
Räkcevice med jungfrusallad och vitlökskrutong 125:-
Rensteksröra med picklade kantareller och kavringskrutong 112:-
Prosciutto ”Il Dusse” med betor, chevrecréme och rostade hasselnötter 119:-
Färska vårrullar med svamp, mynta, risnudlar och sesamdressing 95:-

Varmrätter
Parmesangratinerad gösfilé med rostade champinjoner, chablissås och pommes duchesse 229:-
Smörstekt rödingfilé med murkelsås och rostade rotfrukter 219:-
Pancettalindad marulksfilé med steklök, svamp, balsamicosky och jordärtskockspuré 295:-
Helstekt hängmörad svensk biff med rödvinssky, bearnaise och rostad potatis 249:-
Rosastekt hjortkalvfilé med tryffelsky, ostronskivling och Pommes Anna 268:-
Tournedous Rossini med tryffelsås och parmesangratinerat potatisstomp 289:-
Chicken Hanoi med hoisinsås och krispiga vårrullar 169:-

 

Studentbuffén gäller endast under studenttider

Alt 2 Studentbuffé  300:-

Färskrökt lax med Sean Connerysås
Säsongens sallad
Serranoskinka och salami med oliver och  kaprisbär
Capresesallad
Potatissallad med fransk senapsdressing, gurka och ruccola
Skagenröra med crostini
Brieost med fikonmarmelad och valnötter
Smör och 2 sorters bröd
Vit och mörk chokladganache
 

Skaldjurstallrik 225:-
½ amerikansk hummer
kokta räkor
vinkokta musslor
ostron
2 såser
Surdegsbaguette 

Delikatesstallrik 245:-
Skagenröra
Örtgrillad kycklingfilé
Gravad lax med hovmästarsås
Potatissallad med äpple, kapris och purjolök
Västerbottenpaj med forellrom
Brie med grön tomatmarmelad och valnötter
Surdegsbaguette

Skaldjursplateau 490:-
½ Amerikansk hummer
havskräfta
färska räkor
rökta räkor
vinkokta blåmusslor
aioli, majonnäs
surdegsbaguette

Skaldjurplateau Lyx 690:-
½ amerikansk hummer (byt mot svensk hummer +200:- vid säsong)
½ krabba
2 havskräftor
2 ostron
färska räkor
rökta räkor
Vinkokta blåmusslor
Aioli, schalottenvinegrette och Rhode Islandsås
Surdegsbaguette

Plockmat
Skagenröra på kavring med löjrom 40:-
Laxtartar med kavringschips 35:-
Västerbottenpaj med löjrom 40:-
Matjessill med kaviarcreme 35:-
Laxrygg Tataki med sjögrässallad och Sean Connerysås 55:-
Räkor, ägg och majonnäs 30:-
Parmaskinka med getostcréme, valnötter och honung 35:-
Laxcheesecake 35:-
Rensteksröra på mörkt bröd med picklade kantareller 40:-
Miniblini med löjrom, smetana och rödlök 40:-

Charkbricka mindre 95:-
3 sorters charkuterier, oliver, cocktailkapris, cornichones
surdegsbröd, tapenade och olivolja

Charbricka större 145:-
5 sorters charkuterier, marinerade oliver, coktailkapris, cornichones, surdegsbröd, tapenade och olivolja

Ostbricka mindre 75:-
3 olika ostar, fikonmarmelad, grön tomatmarmelad
bröd och kex

Ostbricka större 125:-
5 olika ostar, fikonmarmelad, grön tomatmarmelad
bröd och kex

Smörgåstårta 115:-/pp
Lax,räkor och rom

Landgång 115:-
Räkor, ägg, paté, rostbiff, ost

Dessert
Semifreddo 95:-
Chokladfondant med färska bär 75:-
Citronmarängpaj 82:-
Vit och mörk chokladganache med Grand Marniermarinerade jordgubbar 95:-


Beställning för bufféer min 10 pers, övrigt min 6 pers.
Beställning tre dagar före avhämtning.
 Betalning kontant eller kort i butik. Vid större beställningar kan förskottsbetalning förekomma.
Leverans inom Lidingö 350:-, Stockholmsområdet 500:-
Hyra av personal: servis 350:-/timme, kock 495:-/timme
Avbokningsregler enligt branschstandard.
Vi hjälper gärna till att hyra porslin mm mot avgift.